Majoitus

Mökkivuokraus Lappi ja savo

Mökkivuokraus on oiva tapa irrottautua arjesta ja päästä kokemaan luonnon rauhoittava vaikutus. Vuokrakohteissamme pääset luonnon keskelle nauttimaan rauhasta, puhtaasta luonnosta ja omasta ajasta kalastellen, uiden, hiihtäen, lasketellen tai vain nauttien luonnon helmassa. Savossa ei ole kiire minnekään. Tällä hetkellä kaksi mökeistämme on iloisessa Itä-Suomessa, Savossa.  Nämä kohteet ovat vuokrattavissa kaudelle huhti-lokakuu ja sijaitsevat järven rannalla. Toinen mökeistä on sähkötön ja siten loistava valinta sähköallergikolle. Lapin taikaa pääset kokemaan neljässä kohteessamme, jotka sijaitsevat Suomutunturilla laskettelukeskuksen äärellä. Katinkullan kylpylässä on myös saatavilla yksi viikko (vk 49).
Nauti kylpylästä joka päivä, pelaa tennistä, hiihdä hiihtoputkessa tai luonnon lumessa.

Suomun rinteellä sijaitseva paritalo asunto 30 m2 ja parvi. Pääset suksilla suoraan rinteeseen ja takaisin mökille.  Soveltuu hyvin 2–4 hlölle.

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Suomun rinteellä sijaitseva rivitalon päätyasunto 45 m2 ja iso parvi. Pääset suksilla suoraan rinteeseen ja takaisin mökille. Kotieläimet sallittu. Soveltuu hyvin 4-8 hlölle.

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Erillinen mökki kolmen mökin pihapiirissä, mutta silti omassa rauhassa metsän reunalla. 66 m2 mökki on mitoitettu 6 henkilölle. Hiihtoladut ja kävelyreitit lähtevät vierestä. Rinteelle matkaa noin 2 km. Soveltuu hyvin 4-6 hlölle.
HUOM! EI kotieläimiä.

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Omalla tontilla rauhallinen paritalon huoneisto hiihtolatujen äärellä, 45 m2 + parvi. Molemmat päädyt vuokrattavissa. Hiihtoladut ja kävelyreitit lähtevät viereltä ja rinteelle matkaa 1 km. Soveltuu hyvin 2-4 hlölle. Ulkona erillinen grillikota ja puuvaja. Kotieläimet EI sallittu (paritalon toisella puolella Pihkalo B on sallittu).

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Omalla tontilla rauhallinen paritalon huoneisto hiihtolatujen äärellä, 45 m2 + parvi. Molemmat päädyt vuokrattavissa. Hiihtoladut ja kävelyreitit lähtevät viereltä ja rinteelle matkaa 1 km. Soveltuu hyvin 2 – 4 (6) hlölle. Ulkona erillinen grillikota ja puuvaja. Kotieläimet sallittu (paritalon toisella puolella ei ole sallittu).

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Uusi kohde -mökin parantelu jatkuu kesällä 2022 ja lisää kuvia tulee mökin olessa valmis.

Omalla isolla tontilla rauhallinen ja tunnelmallinen 70 m2 kelohonkainen mökki + parvi 35 m2 omalla makuuhuoneella. Lisäksi parvella pieni makuualkovi.

Etuterassi avautuu kauniisti omalle pihalle ja saunan puolelta takaterassi tien puolelle. Ladut lähtevät mökin pihasta ja laskettelukeskukseen n. 1,3 km.

Lue lisää ja varaa  suoraan Eijalta.

Kuopio-Joensuu välillä, Savon sydämessä lahden pohjukassa rauhallinen kesämökki kalaisan ja ison kirkasvetisen Juojärven rannalla. 40 m2 päämökki, aitta, rantasauna ja erillinen grillikatos. Soveltuu 4 – 6 hlölle. Lapsiystävällinen matala ranta. Vuokra-aika touko-loka-marraskuu (riippuen lumitilanteesta).

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Savon sydämessä täysin sähkötön luonnon huomassa oleva 25m2 saunamökki kalaisan ja kirkasvetisen Juojärven rannalla, omassa lahden pohjukassa. Mökki on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Telttoja saa laittaa pihalle. Hiljaisuutta ja luontoa sekä rauhallisuutta rakastavalle oiva kohde.  Soutuvene kuuluu vuokraan, ja halutessasi voit vuokrata meiltä sup-laudan tai kanootin. Kotieläimet sallittu.

Lue lisää ja varaa suoraan Eijalta.

Vuokrataan viikolle 49 (la-la) 6 hlölle. Katinkullan kylpylän yhteydessä sijaitseva paritalon pääty. Kylpylään lyhyt kävelymatka. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, iso parvi sekä täysvarusteltu keittiö. Pyykinpesu- ja astianpesukone. Majoitukseen kuuluu 6 hlölle kylpyläliput joka päivä, tennisvuoro, lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous. Vuokatissa on hiihtoputki ja usein luonnossakin lunta jo kyseisellä viikolla. Kotieläimet sallittu. Harrastusmahdollisuuksia löytyy lisää Katinkullan sivuilta.

Lue lisää ja varaa  suoraan Eijalta.

SINUN MÖKKISI?

Haemme meille tutuilta alueilta arvoihimme sopivia vuokramökkejä.
Jos haluat jutella tästä mahdollisuudesta, ole yhteydessä Eijaan +358 50 466 33 12 tai eija@naturestay.fi