Kutsumus mökki tuusniemellä

Vuokramökki | Savo

Kutsumus mökki on Savossa kalaisan ja kirkasvetisen Juojärven omassa lahden poukamassa. Täällä saat olla täysin omassa rauhassa, ei ole naapureita. Muikkuja saa ihan mökin vieressä olevasta järven syvänteestä. Juojärvi onkin tunnettu kalaisuudestaan ja ei ole koskaan ollut sinilevää.

Saunamökissä olohuone, levitettävä sohva ja ruokaryhmä. Terassilta pääsee saunaan ja pesutilaan. Keittiössä on ruoanlaittovälineet ja puuhella. Grillikodassa kaasugrilli ja pieni jääkaappi. Autolla pääsee pihalle. Pihalla kasvaa kanttarelleja, sieni- ja marjamaastot aukeavat mökin ympärillä.

Huomioithan, että mökki on pieni ja tarkoitettu luonnon helmasta nauttivalle sekä omatoimiselle puuhastelijalle. Vesi tulee kantaa järvestä saunaan ja tiskaamista varten. Mökissä on aurinkopaneelit, mutta ei muita sähköjä.

Hinta
Kysy hinnat Eijalta! Pidempi jakso hinnoitellaan aina edullisemmaksi.
Tietoja vuokrauksesta

Minimi vuokra-aika 2 vrk. Siivous sisältyy aina vuokraukseen. Asiakas tuo omat hygieniatarvikkeet, sekä wc-paperit ja talouspaperit, mausteet ja muut tarvittavat tavarat. Lakanat saa tilattua erikseen hintaan 20 eur / setti tai asiakas tuo itse mukana.

Lataa tarkemmat vuokrausehdot täältä

Yhteystiedot

Ahmaniementie, 71280 Tuusniemi

Eija Tamminen

+ 358 504 663 312
eija@naturestay.fi

Etäisyyksiä

Lähikauppa: Kosulan kyläkauppa, 10 km
Rotkolaakso: 23km
Katettu Lähde, mistä voi ottaa juomavettä, 1,6 km
Tuusniemi 20 km, missä kaupat ja apteekki
Kuopio: 73 km
Joensuu: 101 km
Outokumpu: 59km
Lintulan luostari: 23 km
Valamon luostari: 35 km
Juankoski: 63 km
Varkaus 83km