Aavatupa Suomutunturilla

Vuokraa mökki Suomutunturilla

Metsän keskellä, kurun vieressä rauhallinen ja tunnelmallinen 66 m2 hirsimökki kolmen talon pihapiirissä.

Kaksi makuuhuonetta ja parvi. Täysin varusteltu keittiö. Parvella kaksi runkopatjasänkyä( 2x 90 cm). Alakerrassa pienessä makuuhuoneessa on levitettävä sohvasänky ( 160 cm) ja isommassa makuuhuoneessa parisänky (180 cm). Pesuhuone ja sauna sekä erillinen wc. Takassa takkasydän lämmittää mukavasti mökkiä. Etu- ja takaterassi. Ladut 50 m päässä ja laskettelukeskukseen n. 2 km. Mökkiä on paranneltu ja uusittu kaikki sängyt ja koko sisustus.

Maasto on helppokulkuista kangasmaastoa ja talon takaa pääsee helposti metsäautoteille sekä kävely- ja pororeiteille. Voit lähteä mökin pihasta lumikenkäilemään takana olevaan kuruun. Poroilla kulkee reitti takapihan mäen päälle nuolukivelle, eli poroja saattaa kuljeskella talon takana metsikössä. Mikäli haluat ruokkia lintuja, takapihalla on lintulauta (siemeniä saa laittaa lintulaudalle). Lintulaudalla vierailee runsaasti erilaisia lintuja, mm. kuukkelit (voit antaa niille esim. kalaa ja saapuvat syömään), talitiaiset, hömötiaiset, töyhtötiaiset, tikkoja, punatulkkuja jne.

Oivallinen paikka myös etätöihin, sillä mökistä löytyy erillinen työpöytä.

Hinta
Kysy hinnat Eijalta! Pidempi jakso hinnoitellaan aina edullisemmaksi.
Tietoja vuokrauksesta

Minimi vuokra-aika 2 vrk. Siivous sisältyy aina vuokraukseen. Asiakas tuo omat hygieniatarvikkeet, sekä wc-paperit ja talouspaperit, mausteet ja muut tarvittavat tavarat. Lakanat saa tilattua erikseen hintaan 20 eur / setti tai asiakas tuo itse mukana.

Lataa tarkemmat vuokrausehdot täältä

Etäisyyksiä

Joutsijärven kyläkauppa: 18 km
Apteekki: 45 km
Ravintola: 2 km
Suomun laskettelukeskus: 2 km
Hiihtoladut ja kävelyreitit: 0,5 km

Kemijärvi: 45 km
Salla: 70 km
Ruka: 70 km
Kuusamo: 104
Pyhä: 90 km
Rovaniemi: 130 km
Posio: 73 km