Pihkalo A Suomutunturilla

Vuokrattava loma-asunto | Suomu

Tunnelmallinen ja todella rauhallinen paritalo omalla tontilla metsän keskellä hiihtolatujen vieressä. Nautinnollinen Nunnauunin varaava takka antaa ihanan lämmön syksy ja talvi-iltoihin.

Hiihtoladut lähtevät mökin vierestä, marja- ja sienimetsät ovat vieressä. Hillasuot löytyvät läheltä. Kävely- ja pororeitit lähimetsiin lähtevät vierestä. Kemijärven rantaan ja lintutornille on noin 2 kilometriä. Suomutunturi hotelli on noin 1,5 kilometriä. Hotellilta löytyy ravintola ja laskettelurinteet.

Kesä- ja syksyaikaan porot nautiskelevat piha-alueella sekä takana olevassa metsikössä. Tästä rauhallisesta kohteesta eniten ovat nauttineet pariskunnat ja etätyötä tekevät. Etätöiden tekemistä helpottaa korkeussäädettävä seisomatyötaso. Pihalla oma laavu, jossa voit tulistella omassa rauhassa.

45 m2 mökissä on alakerrassa makuuhuone parisängyllä metsän puolella. täysin varusteltu keittiö, olohuone levitettävällä sohvalla, sauna+ph ja erillinen wc. Parvi on suht matala ja soveltuu lapsille ja nuorille. Parvella patjat.

Hinta
Kysy hinnat Eijalta! Pidempi jakso hinnoitellaan aina edullisemmaksi.
Tietoja vuokrauksesta

Minimi vuokra-aika 2 vrk. Siivous sisältyy aina vuokraukseen. Asiakas tuo omat hygieniatarvikkeet, sekä wc-paperit ja talouspaperit, mausteet ja muut tarvittavat tavarat. Lakanat saa tilattua erikseen hintaan 20 eur / setti tai asiakas tuo itse mukana.

Lataa tarkemmat vuokrausehdot täältä

Etäisyyksiä

Joutsijärven kyläkauppa: 18 km
Apteekki: 45 km
Ravintola: 2 km
Suomun laskettelukeskus: 2 km
Hiihtoladut ja kävelyreitit: 0,5 km

Kemijärvi: 45 km
Salla: 70 km
Ruka: 70 km
Kuusamo: 104
Pyhä: 90 km
Rovaniemi: 130 km
Posio: 73 km