Kielastien asunto Suomutunturilla

Suomutunturi | mökki

Kelohonkainen täysin varusteltu rivitalon valoisa päätyhuoneisto Ski-In mökki Suomutunturin rinteillä. Pääset laskemaan rinteisiin metsän poikki ja rinteiltä tietä pitkin suoraan mökkiin.

Terassilla istuessa avautuu kauniisti tunturin ylärinne. Syksyaikaan ruska näyttäytyy kauniisti ympärillä ja marjametsät ovat vieressä. 45 m2 mökki käsittää alakerrassa makuuhuoneen parisängyllä, täysin varusteltu keittiö , olohuone, sauna + pesuhuone, erillinen wc sekä eteinen. Varsinainen vaellusreitti lähtee Suomuntuturin hotellilta, mutta mökiltä pääset helposti reitille kohti huippua. Hotelli ja ravintola on alhaalla. Kävellen matkaa noin 500 m tietä pitkin.

45 m2 + iso parvi, alakerrassa parisänky ( 2x 80 cm), täysin varusteltu keittiö, olohuone, sauna ja erillinen wc. Yläkerran parvella parisänky, sohvasänky ja patjoja.

Parvella on osittainen seisomakorkeus, 2 x runkopatjasängyt( 2x 80 cm). Levitettävä sohvatuoli ja patjoja. Parvelle mahtuu max 6 henkilöä.

Soveltuu myös etätöihin, sillä täältä löytyy niin sähköpöytä kuin korkeussäädettävä seisomatyötasokin.

Hinta
Kysy hinnat Eijalta! Pidempi jakso hinnoitellaan aina edullisemmaksi.
Tietoja vuokrauksesta

Minimi vuokra-aika 2 vrk. Siivous sisältyy aina vuokraukseen. Asiakas tuo omat hygieniatarvikkeet, sekä wc-paperit ja talouspaperit, mausteet ja muut tarvittavat tavarat. Lakanat saa tilattua erikseen hintaan 20 eur / setti tai asiakas tuo itse mukana.

Lataa tarkemmat vuokrausehdot täältä

Yhteystiedot

Kielastie, 98720 Kemijärvi

p. + 358 504 663 312
eija@naturestay.fi

Etäisyyksiä
Kauppa: 18 km
Apteekki: 44 km
Ravintola: 1 km
Suomun laskettelukeskus: 0 km
 

Etäisyyksiä

Joutsijärven kyläkauppa: 18 km
Apteekki: 45 km
Ravintola: 2 km
Suomun laskettelukeskus: 2 km
Hiihtoladut ja kävelyreitit: 0,5 km

Kemijärvi: 45 km
Salla: 70 km
Ruka: 70 km
Kuusamo: 104
Pyhä: 90 km
Rovaniemi: 130 km
Posio: 73 km