Palvelut

Järjestetyt retket

Kaikki retkemme Suomen puhtaassa luonnossa ovat vertaansa vailla. Olemme perheille ja ryhmille suunnattujen retkien huippuosaajia omilla tutuilla mökkipaikkakunnillamme. Laadukkaimmat välineet, tutut paikat sekä omat, toimivat välineet ja saumaton yhteistyöverkostomme paikallisten osaajien kanssa, loistavat eväät ja nuotiopaikat, siinä menestyksemme takeet.

Ota yhteyttä Eijaan, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!
eija@naturestay.fi

Ota yhteyttä Eijaan, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!
+358 50 466 33 12 tai eija@naturestay.fi

Naturestay Finland palvelut revontuliretket

Revontuliretket

Revontulet täytyy kokea edes kerran elämässä, ainutkertaisessa elämyksessä tulet loiskuvat aina erilaisina. Mikä olisikaan ihanampaa kuin istua nuotion äärellä nauttien revontulien loisteesta. Revontulet näkyvät taivaalla ympäri vuoden, mutta ne loistavat kirkkaimmin syyskuusta maaliskuuhun. Niiden katseluun tarvitaan selkeä kirkas tähtitaivaan yö ja pimeä ajanjakso. Revontulien näkeminen riippuu aina säästä. Jos vietät Suomulla viikon, hyvin todennäköisesti pääset kuitenkin näkemään revontulet. Voimme tehdä revontulimatkan moottorikelkalla, hiihtäen tai ihan kävellen. Otamme kameran mukaan ja saat kuvia matkastasi.

Naturestay Finland palvelut huskyajelut

Huskyajelut

Omatoiminen Huskyretki tarjoaa unohtumattomia hetkiä. Koe elämäsi kokemus siperianhuskyjen vetämässä koiravaljakossa soiden suojelualueen välittömässä läheisyydessä kulkevilla upeilla reiteillä. Pääset tutustumaan myös paikalliseen Huskytilaan. Pienille ryhmille (2-6 hlöä) tarjotaan yksilöllisiä matkoja. Huskyretkiä tarjotaan yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Naturestayn moottorikelkkaretket

Moottorikelkkaretket

Olemme kiertäneet lukuisia reittejä Suomun ympäristössä ja viemmekin sinut haluamallesi retkelle. Kota on Suomun maamerkki ja kotia onkin täällä paljon. Toimimme sinulle oppaana turvallisesti haluamallesi kohteelle Suomun ympäristöön ja autamme sinua halutessasi valitsemaan juuri sinulle mieleisen kohteen. Teemme reissuja myös Sallaan, joka on päivän mittainen reissu. Valmistelemme eväät mukaan grillausta varten. Moottorikelkkoja voi vuokrata Suomulta. Ne on syytä varata etukäteen hyvissä ajoin.

Omatoimiretket

Ympäristö tarjoaa monipuolista tekemistä ja elämyksiä myös omatoimiretkeilijälle. Tarjoamme majoittujille kartat ja neuvomme myös halutessanne tarkemmin. Muista asianmukaiset varusteet, hyvät eväät ja avoin, iloinen mieli!

Kalastus

Kalastusretki voi kestää muutamasta tunnista yön yli -retkeen, kesto on täysin räätälöitävissä. Retkemme ovat luotettavia, turvallisia ja tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kalastukseen ympäri vuoden. Kalastusretket Suomen puhtaassa luonnossa on hyvä keino virkistäytyä, luoda kestäviä kontakteja asiakkaisiin tai rentoutua hyvässä seurassa oman perheen ja suvun parissa.

Naturestay Finland sienestystä ja marjastusta

Sienestys ja marjastus

Toimimme oppaana metsäreissuilla ja viemme parhaille sienipaikoille. Itä-Suomi on yksi parhaista ja puhtaista sienestysalueista. Metsät loistavat keltaista kultaa, kanttarelleja, sekä lukuisia muita sieniä. Suomutunturilla löytyy tatteja ja toisinaan myös matsutakea. Elokuussa kypsyvät puolukat ja juolukat. Pikku pakkasten tullessa voimme lähteä suolle keräämään karpaloita. Lappi on myös paras paikka kerätä lakkaa.

naturestay finland kutsumus suppailua Juojärvellä

Suppaus

Mikä onkaan ihanampaa tyynellä kelillä kuin suppailla pitkin järveä ja nauttia hiljaisuudesta. Sup-laudalla pääset paikkoihin, mihin veneellä ei voi mennä, lähelle rantoja ja saarien välille. Sup-laudan vuokraus on 40 eur / viikko / lauta mökin vuokrauksen yhteydessä. Toimitamme laudan mökille tai annamme ohjeet, mistä lauta löytyy. Huomioithan, että suppailu tapahtuu omalla vastuulla ja aina pelastusliivin kanssa.KANOOTTIRETKET

Kanootilla pääset tutustumaan vesialueisiin, joita ei veneellä tavoita. Voit nauttia hiljaisuudesta ja veden läheisyydestä omassa tahdissasi. Itä-Suomessa kahden hengen kanootti maksaa 60 eur / viikko. Toimitamme kanootin mökille tai annamme ohjeet, mistä se löytyy. Suomutunturin kohteissamme ei tällä hetkellä ole kanoottimahdollisuutta. Muistathan, että kanootissa on käytettävä aina pelastusliivejä ja kanoottiretket tapahtuvat omalla vastuulla. Harjoittele siis matalassa vedessä lähellä rantaa ennen pidempää retkeä. Säästäthän voimiasi myös paluumatkaan!

Ota yhteyttä Eijaan, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!
eija@naturestay.fi

Ota yhteyttä Eijaan, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!
+358 50 466 33 12 tai eija@naturestay.fi